ماهی کیلکا به مقدار لازم
پودر سوخاری
آرد سفید
تخم مرغ
نمک فلفل زردچوبه پودر سیر
آبلیمو
پیاز
مراحل
ماهی کیلکارو سر و دمشو میچینیم.
از وسط بازش میکنیم استخون اصلی ماهی رو از قسمت دم در میاریم
بهش ادویه میزنیم و پیاز رو هلالی برش میدیم روش میریزیم میزاریم یکی دو ساعت استراحت کنه
بعد هم طبق معمول اول تو آرد سفید بعد توی تخم مرغ و بعد تو پودر سوخاری میغلطونیم و تو تابه کوچیک سرخ میکنیم
خیلی سریع سرخ میشه نوش جان
تو ,ماهی ,سرخ ,رو ,کیلکا ,پودر ,ماهی کیلکا ,سفید بعد ,آرد سفید ,تو آرد ,بعد توی
درباره این سایت