محل تبلیغات شما

ماهی کیلکا به مقدار لازم

پودر سوخاری

آرد سفید

تخم مرغ

نمک فلفل زردچوبه پودر سیر

آبلیمو

پیاز

مراحل

ماهی کیلکارو سر و دمشو میچینیم.

 

  

از وسط بازش میکنیم استخون اصلی ماهی رو از قسمت دم در میاریم

 

  

بهش ادویه می‌زنیم و پیاز رو هلالی برش میدیم روش میریزیم میزاریم یکی دو ساعت استراحت کنه

 

  

بعد هم طبق معمول اول تو آرد سفید بعد توی تخم مرغ و بعد تو پودر سوخاری میغلطونیم و تو تابه کوچیک سرخ میکنیم

 

  

خیلی سریع سرخ میشه نوش جان

 

  

 

     

 

  

ویژگی دختر یک دانه

حالات و رفتار کودکان تکدانه

کو کو سیب زمینی باپیاز

تو ,ماهی ,سرخ ,رو ,کیلکا ,پودر ,ماهی کیلکا ,سفید بعد ,آرد سفید ,تو آرد ,بعد توی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها